EN

anasayfa-others-icon

Runkara
Yarı Maratonu

Ankara'nın İlk Uluslararası Yarı Maratonu

6-7-8 Ekim 2023 tarihinde Ankara ‘da ilk kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yarı Maraton Runkara’nın Dijital Medya Ajansı hizmetini üstlenmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Projenin ilk gününden itibaren tüm çalışmalarını belirlemekte, tasarım, içerik ve web çalışmalarında görev almaktayız.

"Koşmak Ruhunda Var!"

“Proje dahinde; tüm logo marka adı ve diğer kurumsal tasarım ve içerikler ve kampanya döneminin başlamasıyla beraber, tüm tasarım, dizayn ve içerikler de ekibimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.”

Runkara marka bilinirliğinin hedef kitleye aktarılması için 360° dijital pazarlama hizmeti vermektedir.

Baskılı Çalışmalardan...

Videoyu oynat

SPOR VE TEKNOLOJİ FUARI 6-7-8 EKİM

Ankara Ato Congresium’da, ilki gerçekleşecek olan Runkara Expo Teknoloji ve Spor Fuarı ‘na ait tüm dijital ve geleneksel mecralardaki tanıtım çalışmaları sürdürmekteyiz.

(BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.)